rss search

Om Rikke

line

Jeg elsker gode historier. Den gode rolle hænger for mig sammen med den gode fortælling, der både skaber et univers og har et budskab og en mening. Jeg vil gerne give en oplevelse , der bliver siddende i kroppen, når man har forladt teatersalen eller biografens mørke.Det handler om at fortælle en god historie og levere fremragende underholdning som påvirker. Det skal være en god oplevelse for publikum, hvad det er i en biografsal, en tv-skærm eller på de skrå brædder. Jeg holder meget af det komiske både i livet og på scenen, og jeg har en evne til at se det skæve og sjove i tilværelsen. Derfor holder jeg også ekstra meget af det komiske i satiren, klovnen og den komiske forløsning.

Jeg er uddannet i method acting fra Film+Teaterskolen Holberg, 2011. Her har jeg beskæftet mig med både moderne fysisk teater og klassike tekster af Shakespeare. Efterfølgende har jeg været på sommerkursus på William Esper Studio i New York, 2011. Her fik jeg udvidet min kendskab til Meisner teknikken, og synes denne spillespil komplimenter, hvad jeg har lært på Holberg. Jeg har lavet mest teater, men ønsker at udfordre mit skuespil med mere film og TV, da jeg også her har meget at byde på.